OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

 • Grey Facebook Icon
 • Instagram - Grey Circle
Bjorn Bergenheim
May 8, 2017

Husk dugnad!!

0 comments

Fint om så mange som mulig har anledning til å stille til dugnad den 22. Mai på klubbhuset. Bruk gjerne denne forum-tråden for å meddele at du blir med.

New Posts
 • Bjorn Bergenheim
  May 28, 2017

  Nå har vi egen app på plass for Google og Androide telefoner og nettbrett på plass. Du kan lase ned denne via denne adr: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appswiz.mosskajakklubb&hl=en Apple APP for iPhone og nettbrett kommer ila. kort tid. Regner med at den er på plass ila. av ukes tid.
 • Bjorn Bergenheim
  May 12, 2017

  Vi ønsker oss hjelp til oppdatering av Facebook og Instagram? Noen i klubben som kunne tenke seg å bidra med bilder, oppdateringer etc? Send en sms eller e-post til Bjørn på 950 89 533 eller babjr@me.com om du kan bidra litt innen sosiale medier :-)
 • Bjorn Bergenheim
  May 8, 2017

  Sjekk ut vår video intro fra en trening sommeren 2016
0