LÆR Å PADLE HOS OSS

Vi lærer deg å padle i sommer!

Vi holder kurs i hele sommer. Så delta på et eller flere av våre kurs i Mai og Juni. Du trenger ikke egen kajakk for å delta på våre kurs. Vi har kurskajakker som er tilpasset store som små. I prisen inngår leie av kajakk, åre og vest. I tillegg får du Våttkort med oblat som et synlig bevis på at du har gjennomført kurset. 

 

Det er lett å få nye venner på padlekurs. Følelsen av å ha gjennomført et kurs der du utvikler deg veldig som padler og presser egne grenser for hva du tør å gjøre i kajakken, gir sterkt samhold med resten av kursdeltakerne. Vi ser ofte at f.eks et Grunnkurs utvikler vennskap som fører til nye padlegrupper som ofte er på tur sammen.

Bli med på Våttkort-kurs, bli en tryggere padler, opplev padleklede og mestring i kajakken. På Våttkort-kurs lærer du å mestre kajakken, trener på grunnleggende sikkerhetsøvelser, treffer andre padlere og mye mer. Vi snakker om padleglede, bli med. Alle er velkommen store som små.

Introkurs Hav og Flattvann / Hovedmål med kurset:

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling.

Antall deltagere: 6 stykker. Dersom du har egen kajakk, så bruk denne på kurset. Ønsker du ytterligere informasjon om våre kurs, send oss en e-post med dine spørsmål!

Grunnkurs HAV / Hovedmål med kurset:

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Teknikkurs HAV / Hovedmål med kurset:

Deltakeren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser.

Vi er en frivillig virksomhet som tilbyr forbrukertjenester i Norge og vi plikter å vise aktsomhet og «treffe rimelige tiltak» for å ivareta brukernes helse og sikkerhet. Vi oppfyller følgende HMS krav til kurs. Les mer om HMS via våre nettsider.

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram - Grey Circle
0