• Bjorn Bergenheim

Håper dere har hatt en fin padlesommer!

Nå er høsten her og det er helt supert å padle om dagen: stille vann, fine farger og minimalt med båttrafikk. Det er litt støm i Mosseelva, men det er jo bare moro med noen utfordringer.

Vi starter med å trene inne på Melløs skole fredag 18. oktober kl 18.00 – 20.00. Her er både store og små velkomne! Vi har det utrolig artig! Bare kom og bli med uansett trenings form og tidligere erfaring.
Vi er en liten klubb med godt miljø. Det er sjelden at utstyr blir borte, men i det siste har sko blitt borte på klubben. Er det noen som har sett et par hvite Hoka? Disse sto innelåst i båthallen, men var borte da Anette kom tilbake fra padletur. Per Weum har mistet sandaler som sto i sko stativet i gangen (merket med navn). Adam finner ikke padleåren sin. Den lå oppi kajakken hans innelåst i båthallen. Ta kontakt med meg dersom noen vet noe. Husk å se etter at dører og porter er låst når dere forlater klubben enten dere skal hjem eller ut å padle.

Medlemskontingenter ble sendt ut i sommer, gi meg beskjed dersom noen enda ikke har mottatt kontingent.

Ta gjerne kontakt med meg dersom dere lurer på noe!

Padlehilsen fra Lisa

6 visninger

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram - Grey Circle
0