top of page

KAJAKKLUBBENS KANOTUR HØSTEN 2014


Helgen 27. og 28. September var det igjen klart for den årlige tradisjonen med kanotur for kajakklubbens medlemmer. Hele 9 stk var med på turen, og overnattet ved Nåløyet i Vansjø.

Sola tittet fram og Vansjø viste seg fra sin beste side med vakre høstfarger. Det ble en god del vind denne helgen noe som gjorde dette til en nokså krevende tur. Spesielt i det vi skulle krysse fjorden mellom Elverhøy og Dillingøya, og da vi skulle padle langs Dillingøya på østsida fikk vi virkelig kjenne at padlemusklene kom til nytte. Dette var altså ikke dagen for ny fartsrekord i kano, men alle padlerne viste god innsats og godt humør, og det føltes godt å komme fram til Nåløyet etter mange timers padling. Vel framme i nåløyet fant vi oss et egnet leirsted, og rigget oss til med telt, tørkesnorer, bålplass og alt som hører til på en tur som denne. Resten av kvelden ble tilbrakt rundt leirbålet. Her ble det grilling og godterispising, kortspill med hodelykt og ikke minst ble kunnskapen satt på prøve da quizboka ble dratt fram. Det ble en stjerneklar og fin kveld i Nåløyet, og det var en sliten gjeng som etterhvert krøp inn i teltene sine. Sikre kilder forteller om snorking fra enkelte telt, men ellers fikk alle en god natts søvn - kanskje spesielt sjefen i klubben som hadde sikra seg feltseng og lavvo for anledningen. Morgenen kom og det ble igjen hygge rundt leirbålet og frokost ble inntatt, før vi gjorde oss klare for å ta fatt på den lange padleveien tilbake til Kajakklubben. Søndagen ble mindre vindfull enn lørdagen, så hjemveien gikk som en lek. Her fikk vi medvind store deler av veien, så et kanoseil hadde vært tingen. Elverhøy ble turens siste stoppested, og her spiste vi lunsj og tok en kaffekopp før vi padlet nedover Mosseelva i rolig og strålende vær. Det var en fornøyd turgjeng som kom tilbake til Kajakklubben på søndag ettermiddag. Vi gleder oss allerede til kanoturen neste år, og håper dette er en tradisjon som fortsetter lenge!

#Kano #MKK

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page