Masse nytt / Vansjø Rundt 201

May 10, 2017

 

Nyhetsbrev for Moss Kajakklubb - Våren 2017.

 

Vi ønsker deg velkommen til både trening, kurs, dugnad og ikke minst en padlerik sommer i Vansjø 2017. Det er mye spennende på gang om dagen. Vi har fått nye websider som inneholder nettbutikk for utleie og kurs. Egen blogg og forum for medlemmer, pluss masse nytt og spennende på informasjon siden. Besøk oss også på Facebook, lover å holde nyhetsstrømmen oppdatert fortløpende.

 

Vansjø Rundt 2017
Vi holder tradisjonen vedlike og arrangerer Vansjø Rundt 2017 den 27. Mai med start kl. 10:00. Påmelding skjer via vår nye webside. Les mer om Vansjø Rundt 2017 på våre nettsider. Håper mange av våre medlemmer stiller til start og ønsker du ikke padle, så trenger vi litt drahjelp rundt arrangementet. Ta kontakt med Lisa for å meddele om du kan bidra eller ikke.

 

Padlekurs 2017
I år arrangerer vi både Introkurs, Grunnkurs og Teknikkurs. Tips gjerne venner og bekjente at vi har et rikt kurstilbud til alle padleglade i distriktet. Les mer om våre kurs via websiden.

 

Dugnad 2017
Dato for dugnad er den 22. Mai Kl. 18:00. Vi trenger masse dugnadshjelp til forefallende arbeid rundt og i klubbhuset. Håper så mange som mulig har anledning til å stille. Kaffe og noe å bite i skal vi nok få sørget for.

 

Websider og sosiale medier 2017
Vi har fått på plass nye websider for klubben. Dette er viktig som en informasjonskanal, samt at vi håper nye funksjoner på websiden er et godt bidrag til og for våre medlemmer. Vi ønsker masse aktivitet via forumet til MKK.  Påmelding for kurs og utleie skjer via vår nettbutikk. Egen aktivitetskalender er på plass. Informasjon på alle sider er oppdatert. I tillegg skal vi gjøre et løft innen sosiale medier som gjør oss mer synlig for både medlemmer og padle interesserte venner i området rundt Moss.  

 

Treninger 2017
Vi har ansatt to ungdommer til å trene barn og unge nybegynnere: Selma Kristiansen på mandager og Christine Bastø på onsdager. Fredager har vi lagt opp til egentrening for ungdom og oppover. Bare å møte opp!

 

Båtgarasjen skal ferdigstilles før sommeren og det kommer asfalt utenfor den nye båtgarasjen før Vansjø Rundt. I garasjen skal det ligge 16 kanoer og havkajakker. Nåværende båtgarasje skal bygges om for å bli mer plasseffektivt. 

 

Håper vi treffes på vannet ila. sommeren, vi ses og snakkes om litt.

 

Beste padle hilsen

Lisa
 
 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgte innlegg

Tid:  Torsdag 21. mars  - kl.18:00                  

Ste...

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I MOSS KAJAKKLUBB - 2019

February 12, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

January 14, 2019

September 16, 2018

August 20, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk med Tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram - Grey Circle
0