top of page

Masse nytt / Vansjø Rundt 201


Nyhetsbrev for Moss Kajakklubb - Våren 2017.

Vi ønsker deg velkommen til både trening, kurs, dugnad og ikke minst en padlerik sommer i Vansjø 2017. Det er mye spennende på gang om dagen. Vi har fått nye websider som inneholder nettbutikk for utleie og kurs. Egen blogg og forum for medlemmer, pluss masse nytt og spennende på informasjon siden. Besøk oss også på Facebook, lover å holde nyhetsstrømmen oppdatert fortløpende.


Bilde MKK

Vansjø Rundt 2017 Vi holder tradisjonen vedlike og arrangerer Vansjø Rundt 2017 den 27. Mai med start kl. 10:00. Påmelding skjer via vår nye webside. Les mer om Vansjø Rundt 2017 på våre nettsider. Håper mange av våre medlemmer stiller til start og ønsker du ikke padle, så trenger vi litt drahjelp rundt arrangementet. Ta kontakt med Lisa for å meddele om du kan bidra eller ikke.

Padlekurs 2017 I år arrangerer vi både Introkurs, Grunnkurs og Teknikkurs. Tips gjerne venner og bekjente at vi har et rikt kurstilbud til alle padleglade i distriktet. Les mer om våre kurs via websiden.

Dugnad 2017 Dato for dugnad er den 22. Mai Kl. 18:00. Vi trenger masse dugnadshjelp til forefallende arbeid rundt og i klubbhuset. Håper så mange som mulig har anledning til å stille. Kaffe og noe å bite i skal vi nok få sørget for.

Websider og sosiale medier 2017 Vi har fått på plass nye websider for klubben. Dette er viktig som en informasjonskanal, samt at vi håper nye funksjoner på websiden er et godt bidrag til og for våre medlemmer. Vi ønsker masse aktivitet via forumet til MKK. Påmelding for kurs og utleie skjer via vår nettbutikk. Egen aktivitetskalender er på plass. Informasjon på alle sider er oppdatert. I tillegg skal vi gjøre et løft innen sosiale medier som gjør oss mer synlig for både medlemmer og padle interesserte venner i området rundt Moss.

Treninger 2017 Vi har ansatt to ungdommer til å trene barn og unge nybegynnere: Selma Kristiansen på mandager og Christine Bastø på onsdager. Fredager har vi lagt opp til egentrening for ungdom og oppover. Bare å møte opp!

Båtgarasjen skal ferdigstilles før sommeren og det kommer asfalt utenfor den nye båtgarasjen før Vansjø Rundt. I garasjen skal det ligge 16 kanoer og havkajakker. Nåværende båtgarasje skal bygges om for å bli mer plasseffektivt.

Håper vi treffes på vannet ila. sommeren, vi ses og snakkes om litt.

Beste padle hilsen

Lisa


Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page