top of page

Välkommen till Dalsland Kanot Maraton + 12 augusti 2017.


Klubben mottar i løpet av sesongen invitasjoner til andre turløp. Noen av løpene har mer racingpreg, mens andre er rettet mot både racing og tur. Uansett kan være gøy å dra andre steder for å padle. Disse invitasjoner legger vi ut på bloggen vår!

Nedan följer spännande nyheter till årets upplaga av Dalsland Kanot Maraton + och med det vill vi välkomna nya som gamla deltagare. Sänd gärna nyhetsbrevet vidare till era medlemmar för information och inspiration till sommarens stora utmaning i det dalsländska sjösystemet. Anmälan är öppen! Som vanligt så kommer DKM+ att erbjuda allt som ni deltagare är vana vid att njuta av under er resa mot målet – mycket publik, fantastisk natur, proffsiga funktionärer och härlig stämning! Sommaren 2017 finns även en rad olika nyheter med i tävlingen som vi vet att många velat ha med länge. Under 2016 års tävling var det första gången man kunde prova på att köra DKM+ i stafettform vilket var mycket uppskattat och har genererat ett stort intresse bland kompisgäng, företag och föreningar. Detta koncept fortsätter vi med och även utvecklar i kommande upplaga av DKM+.

Nyhet 1: Relay Duo, d v s stafett i K2 eller C2! Väljer man att tävla i C2 så ingår dessutom kanot och paddlar i anmälningsavgiften och allt material finns på plats vid starten samt tas om hand efter målgång! OBS! I Relay Duo tävlar alla mot alla, det finns alltså inte en herr, dam och mixklass som i Relay Single.

Nästa utveckling av DKM är införandet av nya klasser till starten i Gustavsfors (20,7 km) där endast juniorer startat tidigare. Intresset för en kortare variant har länge varit stort och införandet av DKM i stafettform var ett sätt att få med de som ville prova på en kortare distans. Nu lanserar vi nästa steg. Nyhet 2: K1 Vintage – 2 nya klasser (dam och herr) för dem som är 60 år eller äldre. Start tillsammans med juniorerna i Gustavsfors kl 11:00. Nyhet 3: SUP – 2 nya klasser (dam och herr) för Stand Up Paddling. 20,7 km är en respektingivande sträcka på SUP och starten går tillsammans med Juniorer och Vintage i Gustavsfors kl. 11:00. Nyhet 4: Nu kan du också beställa en DKM T-shirt vid anmälan som du hämtar ut när du checkar in till loppet. Det är en funktionströja av hög kvalitet i både dam- och herrmodell. Ni som redan varit inne på vår hemsida kanske också har sett att priserna har ändrats lite till 2017. Bland annat har vi sänkt priserna på alla duo-klasser och de nya klasserna som paddlar 20,7 km har en betydligt lägre anmälningsavgift än ordinarie 55 km.

Relay Duo har också den fått ett betydligt billigare pris än Relay Single och inte minst då C2 Relay där kanot paddlar och flytväst ingår!

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page