God padlesommer!


Håper dere nyter å padle på Vansjø i det fine sommerværet! Selvom vi er en liten klubb er vi aktive! Vi har deltatt på Nesparkendagen og på to Norges Cuper på Årungen Rostadion med flotte resultater. Neste helg er det Norges Cup 3 i Bergen med påfølgende Sommerleir. Ungdommene i klubben er kjempe flinke til å delta på stevner og stiller opp og hjelper til! Tusen takk for at dere er en så engasjert gjeng og viser fram klubben på en så positiv måte :) Flere padlekurs er også gjennomført.


Dere medlemmer gjør at jeg trives godt med å være leder i klubben og bidrar til mange fine innspill og hjelper alltid til! Tusen takk for at dere er en så fin gjeng!

Medlemskontingenten blir sendt på mail i månedsskifte juni/juli.

Vi ligger utsatt til med tanke på hærverk og at diverse folk og fe oppholder seg utenfor klubbhuset. Spesielt på begynnelsen og slutten av sommeren. Er dere mistenksomme ovenfor personer som oppholder seg utenfor klubben eller opplever at det er gjort hærverk, ta kontakt med meg!

Jeg drar til Spania 23. juni og kommer tilbake etter to uker. Jeg satser på å svømme og å trene sirkeltrening under airconditionen. Padlingen kommer til å bli dypt savnet, så dere får padle noen ekstra kilometere for meg når dere er og padler ;) Hvis dere trenger å få tak i meg når jeg har ferie, er det bare å ringe, sende sms og mail. Svarer jeg ikke, er det fordi jeg bader. Jeg ringe tilbake så fort jeg kan.

Ønsker dere alle en riktig god padlesommer!

#MKK

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769