Moss Kajakklubb deltok i NorgesCup2 i padling på Årungen


Sesongens andre norgescupstevnet i kajakk ble avholdt på Årungen rostadion denne helga. En av sommerens sålangt finsete helger laget en fin ramme for arramgementet. Fem mossepadlere stilte til start på sprintdistansene 200m og 500m. Juniorene padle i tillegg 1000m, mens de andre padlet langløp. I tillegg ble det gjennomført flere lagbåtløp der mossingene deltok.


Lars Fredrik Holberg (Junior Herre) padlet inn til nye personlige rekorder på alle distanser. Han endte på 6. plass i B-finalen på 1000m, 4. plass i B-finale på 200m, og 3. plass i B-finalen på 500m. Selv om motstanden var stor i klassen var han godt fornøyd med sesongen sålangt. Kommende helg reiser Lars Fredrik til Bergen for å padle i det tredje norgescupstevnet, som eneste mossing.

Otto Schau (ungdom herre) padlet denne halga bare 200m, og har trent lite i kajakk denne sesongen. Allikevel klarte han å ta hjem seieren i B-finalen.

Helge Hals Butenschøn (gutter 12) padlet sitt første stevne og imponerte med god padling. Han klarte å padle inn til 8 plass på 200m, og 5 plass på 500m. Selma Kristiansen, Adam Kristiansen padlet gode løp gjennom helga.

Bildene viser f.v Lars Fredrik Holberg(Junior Herre), Otto Schau(Ungdom herre), Selma Kristiansen (Junior dame), Adam Kristiansen(Ungdom herrre) og Helge Hals Butenschøn (Gutter 12) etter en godt gjennomført helg på Årungen rostadion.

#MKK

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769
0