Moss Kajakklubb deltok i NorgesCup2 i padling på Årungen


Sesongens andre norgescupstevnet i kajakk ble avholdt på Årungen rostadion denne helga. En av sommerens sålangt finsete helger laget en fin ramme for arramgementet. Fem mossepadlere stilte til start på sprintdistansene 200m og 500m. Juniorene padle i tillegg 1000m, mens de andre padlet langløp. I tillegg ble det gjennomført flere lagbåtløp der mossingene deltok.


Lars Fredrik Holberg (Junior Herre) padlet inn til nye personlige rekorder på alle distanser. Han endte på 6. plass i B-finalen på 1000m, 4. plass i B-finale på 200m, og 3. plass i B-finalen på 500m. Selv om motstanden var stor i klassen var han godt fornøyd med sesongen sålangt. Kommende helg reiser Lars Fredrik til Bergen for å padle i det tredje norgescupstevnet, som eneste mossing.

Otto Schau (ungdom herre) padlet denne halga bare 200m, og har trent lite i kajakk denne sesongen. Allikevel klarte han å ta hjem seieren i B-finalen.

Helge Hals Butenschøn (gutter 12) padlet sitt første stevne og imponerte med god padling. Han klarte å padle inn til 8 plass på 200m, og 5 plass på 500m. Selma Kristiansen, Adam Kristiansen padlet gode løp gjennom helga.

Bildene viser f.v Lars Fredrik Holberg(Junior Herre), Otto Schau(Ungdom herre), Selma Kristiansen (Junior dame), Adam Kristiansen(Ungdom herrre) og Helge Hals Butenschøn (Gutter 12) etter en godt gjennomført helg på Årungen rostadion.

#MKK

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Moss kajakklubb er en aktiv kajakklubb som legger til rette for allsidig trening gjennom hele året

Hos oss er alle som ønsker å ha padling som en fritidsaktivitet alltid velkommen, enten om du ønsker å satse på padling som idrett eller om du koser deg med padling som mosjon

Vi har et kjempeflott anlegg i Nesparken i Moss med båthaller, treningsrom og garderober

© 2017 - ALT INNHOLD MED BILDER EIES AV MOSS KAJAKKLUBB