Årets Klubbmesterskap 2017

September 19, 2017

Årets Klubbmesterskap ble gjennomført 18. september i strålende sol og perfekte padleforhold. 11 utøvere i alderen 7 til litt over 40 år deltok og en fantastisk publikumgjeng heiet utøverne igjennom øvelsene. Alle øvelsene gav poeng.

 

 

 

 

I kjent stil startet mesterskapet med innebandy ute. Deltakerne ble delt i to lag. Kampen endte 0 - 0. Deretter var det frisbee med de samme lagene. Her ble det 3 - 2. Etter frisbeekampen, var det stikkball med alle mot alle. Så gikk mesterskapet over i parkonkurranse. Den ene utøveren måtte padle i Hasle barnekajakk (uansett størrelse) fra stranda, rundt en bøye (herfra var det lett kaos med en del dulting) og inn til klubben sin brygge. Her foregikk vekslingen mellom parene og den andre utøveren måtte løpe til Arnesenen og tilbake til klubben. Etter dette var det en kort pause med bursdagssang for Thea 7 år og feiring med sjokoladekake 

Nest siste øvelse var å henge lenge i klatreapparatet utenfor klubben. Minstemann satte standarden med å henge i over to minutter. Lars vant øvelsen med å henge i 3,5 minutt! Siste øvelse var planken! Lars vant med ett sekund over Selma Kristiansen med tiden 4 minutter og 49 sekunder.

 

Vinneren av en vandrepokal, 500 kr i gavekort fra XXL og Klubbmester 2017 ble Lars Holberg med 18 poeng! Gratulerer med tittelen!

 

Resultatliste:

 

1. plass Lars – 18 poeng

2. plass Helge – 17 poeng

3. plass Adam – 16 poeng

4. plass Selma Kristiansen – 12 poeng

5. plass Sigurd og Christine – 11 poeng

6. plass Brage – 9 poeng

7. plass Selma Kesic og Audun – 7 poeng

8. plass Thea – 4 poeng

9. plass Vegar – 2 poeng

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgte innlegg

Tid:  Torsdag 21. mars  - kl.18:00                  

Ste...

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I MOSS KAJAKKLUBB - 2019

February 12, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

January 14, 2019

September 16, 2018

August 20, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk med Tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram - Grey Circle
0