Nissen kom tidlig i år til MKK!


Midler fra Sparebank 1 Stiftelsen Østfold Akershus

MKK har mottatt 100 000 kr fra Sparebank 1 Stiftelsen Østfold Akershus.


SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus ble etablert i 2011. Stiftelsen ble opprettet i forbindelse med fusjon mellom Rygge-Vaaler Sparebank og Halden Sparebank som resulterte i SpareBank 1 Østfold Akershus.

Opprettelse av SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus vil sikre at kapital som er oppsamlet i tidligere Rygge-Vaaler Sparebank forblir i lokalsamfunnet og forvaltes gjennom SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus. Dette gjøres blant annet med gaver til allmennyttige formål i lokalsamfunnet. Moss Kajakklubb søke om prosjektstøtte her: http://www.osthusgaver.no

Midlene skal benyttes i 2018 til innkjøp som gagner barn og unge i klubben.

Moss Kajakklubb takker Sparabank 1 Stiftelsen Østfold Akershus for den flotte gaven og oppmuntrer samtidig andre lag om å søke om midler til prosjektstøtte!

#MKK

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769
0