top of page

Klubbmesterskap 2018


Mandag 17. september er det klubbmesterskap. Møt opp på klubben kl 17.30. Dette passer for alle, både barn og voksne! Det er kjempe artig, bra premie til den som blir klubbmester og passe slitsomt. Ta med padletøy og løpesko.


Øvelsene får vi vite av Lars når vi møter opp kl 17.30. Jeg gleder meg masse til å delta i år! Jeg var publikum i fjor og det var underholdende! De som ikke vil delta er hjertelig velkomne som heiagjeng! Vel møtt! Hilsen Lisa PS: I helgen stiller vi med to K2’er på Lagbåt-NM på Årungen. Lars og Otto padler i klassen junior herrer. Selma og Lisa padler i senior damer. Begge båter skal padle distansene 200 m, 500 m, 1000 m og 5000 m.

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page