Hei alle flattvannsklubber og trenere,


På padling.no ligger nå Padleforbundets Koronavettregler som gjelder for alle grener i NPF.


padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/koronavettregler-for-norges-padleforbund/

Les også nøye gjennom Norges Idrettsforbunds veileder for idrettslige anbefalinger som det er linket til på padling.no. NPF har prøvd å ikke gjenta Norges Idrettsforbund, men heller spesifisere de punkter som vi som padlere må tenke spesielt på. Da håper jeg at alle klubber klare å skape mye aktivitet fremover, samtidig som koronavettreglene og sikkerheten til alle padlere ivaretas. Husk: Det er meget kaldt i vannet selv om det fort blir varmt på land i sola. Vennlig hilsen Eirik Verås Larsen Sportssjef Norges Padleforbund Postboks 5000 Ullevål stadion

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769
0