top of page

Kjære padlevennerHer kommer en liten sommerhilsen og litt informasjon vedrørende året padlesesong.En krevende tid

Moss Kajakklubb takker for støtte og innsats kajakkpadlere og foresatte har vist i den pågående nasjonale dugnaden for å begrense koronasmitte og minske belastningen på helse- og beredskapsressursene. Vi er nå i en fase hvor det oppfordres til å bruke sjøen i trening og fritid. Dette gir flotte muligheter, men det følger også et ansvar hvor hver enkelt må vurdere risikoen man utsetter seg selv og andre for.

Vi forholder oss til rådene vi får fra Norges padleforbund og NIF, og tilrettelegger så godt som mulig for at alle skal kunne bruke klubbens fasiliteter på en trygg og fin måte. Husk at alle må vaske utstyret etter seg og bruke sin egen vest.


VM maraton 2020

VM maraton som skulle gå av stabelen siste helg i august er avlyst som en konsekvens av pandemien. Padleforbundet og styret i VM 2020 jobber for å få arrangementet i 2021 eller 2022. Dette er en krevende og tidkrevende prosess som vi vel har et svar på en gang tidlig høst 2020.


NM-Veka

NM-veka ble arrangert i helgen som var, 26.-30. juni, på Hamar og Stange. Arrangementet var et samarbeid mellom NIF, flere av særforbundene og NRK, og hensikten er å løfte fram mange av de idrettene som ellers ikke får så mye oppmerksomhet i media. NM i kortbane maraton gikk av stabelen lørdag 27. juni. Både semifinaler og finaler ble sendt på NRK1 og i NRK sine nettløsninger. Fikk du ikke med deg løpene, ligger de åpent på: https://tv.nrk.no/serie/nm-veka/2020/MSPO49350420/avspiller


En komprimert konkurransesesong

Som en konsekvens av begrensninger og smittevern har arrangementer blitt enten avlyst eller flyttet. Dette er de nasjonale stevnene som er satt opp for sesongen 2020:

UM K1/ NC1 – LAKSEVÅG/BERGEN – 22.08.2020-23.08.2020

NM K1/ UM LAGBÅT – ÅRUNGEN – 05.09.2020-06.09.2020

NM LAGBÅT – TYSVÆR – 19.09.2020-20.09.2020


Padlesommer

Ferie i Norge ser ut til å gi en boost i padleinteressen, men også salg av fritidsbåter generelt. Redningsselskapet har uttrykt en bekymring av at mange ferske båtførere vil ta ut på sjøen, og tettetheten av hurtiggående båter tilsvarende.

Som myke trafikanter er vi sårbare, og sikkerheten ivaretas av egne valg og handlinger. Sørg for å være godt synlig gjennom sterke farger, vurder nøye hvor du padler, til hvilke tid på dagen du tar ut, og bruk vest.


Fellestreninger og klubbaktivitet

Vi har gjennom våren og tidlig sommer hatt fellestreninger i Vansjø på mandager og onsdager kl 18-19.30 med stor deltakelse fra både gamle og nye padlevenner. Det er gledelig å se så mange kajakker på vannet. Vi har hatt fokus på mestring, tempo og balanse. Vi har også hatt leker og konkurranser.

Det har blitt arrangert kurs for både voksene og barn med meget stor interesse. Bjørn har stått på og gitt mange muligheten til å lære seg å padle i sommer. Det er satt opp en del kurs gjennom sommeren, disse kan dere se i kurskalenderen på hjemmesiden. https://www.mosskajakklubb.com/kalender


Mange har forespurt organisert trening/aktivitet på fredager, dermed startet vi sist fredag med ‘’FREDAGSRACE’’ som vi håper kan bli en ny tradisjon i klubben. Dette skal være et lavterskeltilbud hvor alle som vil kan bli med på konkurransen. Etter konkurransen ble det servert pølser og brus til alle som møtte opp, både padlere og heiagjeng J

Vi fortsetter suksessen og håper alle sammen har mulighet til å komme på fredagene fremover. Vi starter som alltid kl 18.00

PS: førstkommende fredag 3/7, blir det høy vaffelfaktor :)
Hold deg oppdatert

Følg kajakklubben på Facebook for oppdatert informasjon og aktuelle saker/happenings J
Vi ønsker alle våre medlemmer en fortsatt god padlesesong og god sommer!


Håper vi ses på vannet :)

Padlehilsen fra leder Henrik Norum-johansenUtvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page