Leie av kano og kajakk!


1. mai åpner vi endelig for leie av kano og kajakk!

Vi ber om at FHI sine restriksjoner overholdes og minner samtidig om at grupper på 5 personer og 1 meter avstand også gjelder på vannet. Det kan kun være to personer i båtene, gjelder ikke familier. 1. For å overholde FHI sine retningslinjer ber vi alle våre kunder om å TA MED EGEN VEST. Det er påbudt å ha på vest etter norsk lov.

2. Kano/kajakk skal etter bruk bæres opp til garasje. Den må tømmes for søppel og synlig skitt. Vi vil vaske båtene etter bruk med såpe.

3. All betaling må gjøres med Vipps eller bankkort. Vi tar med bankterminalen ut til kunden og desinfiserer etter bruk.

4. Alle båter må reserveres på forhånd og klokkeslett for henting av kano/kajakk MÅ avtales på e-post eller telefon. Dette er for å unngå at det blir for mange mennesker samlet på et sted samtidig. Velkommen! Padlehilsen fra Moss Kajakklubb

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769