introkurs19062019.jpg

Informasjon Våttkort

Kurs og Våttkort

Hva er Våttkort?
Våttkort danner rammen for kursstigene og mulighetene for padleutdanning som finnes i Norges Padleforbund (NPF). Du finner mer informasjon om Våttkort på NPF sine hjemmesider. 


Hensikten med Våttkort er å ha like rammer og utdanning for alle kurs som arrangeres i regi av klubber i Norge. Moss Kajakklubb har egne utdannende instruktører og veileder fra Norges Padleforbund. Dette sikrer deg som skal gå på kurs gjennom profesjonelle og sertifiserte kursholdere.

Etter endt kurs vil du motta et Våttkort som inneholder en oblat. Dette er ditt bevis på at du har gjennomført kurs. Mange utleiesteder av kajakk i Norge krever at du har Våttkort dersom du ønsker å leie kajakk.

Hos Moss Kajakklubb lærer du alt av det grunnleggende med tanke på håndtering av kajakken. Du kan starte med det enkleste kurset INTROKURS, for så å bygge mer kompetanse gjennom GRUNNKURS eller TEKNIKKURS

Vi ønsker å lære deg å padle, ta kontakt med oss for mer informasjon om kurs og Våttkort.  Ønsker du ytterligere informasjon om våre kurs, send oss en e-post med dine spørsmål!

Ønsker du ytterligere informasjon om våre kurs, send oss en e-post med dine spørsmål!

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769
0