top of page
introkurs19062019.jpg

Informasjon våttkort

Kurs og våttkort

Hva er våttkort?
Våttkort danner rammen for kursstigene og mulighetene for padleutdanning som finnes i Norges Padleforbund (NPF). Du finner mer informasjon om våttkort på NPF sine hjemmesider. 


Hensikten med våttkort er å ha like rammer og utdanning for alle kurs som arrangeres i regi av klubber i Norge. Moss Kajakklubb har egne utdannende instruktører og veileder fra Norges Padleforbund. Dette sikrer deg som skal gå på kurs gjennom profesjonelle og sertifiserte kursholdere.

Etter endt kurs vil du motta et våttkort som inneholder en oblat. Dette er ditt bevis på at du har gjennomført kurs. Mange utleiesteder av kajakk i Norge krever at du har våttkort dersom du ønsker å leie kajakk.

Hos Moss Kajakklubb lærer du alt av det grunnleggende med tanke på håndtering av kajakken. Du kan starte med det enkleste kurset INTROKURS, for så å bygge mer kompetanse gjennom GRUNNKURS eller TEKNIKKURS

Vi ønsker å lære deg å padle. Ta kontakt med oss for mer informasjon om kurs og våttkort.  Ønsker du ytterligere informasjon om våre kurs, send oss en e-post med dine spørsmål!

Ønsker du ytterligere informasjon om våre kurs, send oss en e-post med dine spørsmål!

Våttkort
bottom of page