Generelle vilkår - bindende påmelding

Bindende påmelding

Påmelding til dette arrangementet er obligatorisk. Dette betyr at det er en betalingsforpliktelse når du registrerer deg. Det er ingen refusjon av startkontingenten i tilfelle av skade eller sykdom, med mindre tilstanden arrangøren sier noe annet. 

Kontaktinformasjon som adresse, telefonnummer og e-postadresse er nødvendig for å sende registreringsbekreftelse pr e-post etc. Ved behov kan vi sende en tekstmelding med informasjon om endret starttidspunkt eller avlysning, eller annen relevant informasjon om arrangementet.

 

Når du registrerer deg, samtykker du til følgende:
Tilgang til kontaktinformasjonen som er nødvendig for å kunne sende deg informasjon relatert til arrangementet for å gi deg best mulig service. Ditt navn, klubb tilhørighet og aldersgruppen vil bli publisert på resultatlister og lister over deltakere. Det kan være bilder av deg på ordningen. Ved registrering, samtykker du i at disse bildene kan bli lagt ut på Moss Kajakklubb hjemmeside, lister og resultater under og etter arrangementet.
 

HMS og ansvar

Ta med en fløyte som er festet til redningsvesten, det gjør det enklere for følgebåtene og finne den/de som trenger en hjelpende hånd. Dersom en kajakkpadler kommer i en nødssituasjon, da setter man inn et krafttak for å redde den nødlidende. 

 

Har du ikke en synkefri kajakk? Kjøpe oppblåsbare luftputer som du putter i baugen eller akterenden av kajakken.

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769
0