• Bjorn Bergenheim

Klubbmesterskap 2018


Mandag 17. september er det klubbmesterskap. Møt opp på klubben kl 17.30. Dette passer for alle, både barn og voksne! Det er kjempe artig, bra premie til den som blir klubbmester og passe slitsomt. Ta med padletøy og løpesko.


Øvelsene får vi vite av Lars når vi møter opp kl 17.30. Jeg gleder meg masse til å delta i år! Jeg var publikum i fjor og det var underholdende! De som ikke vil delta er hjertelig velkomne som heiagjeng! Vel møtt! Hilsen Lisa PS: I helgen stiller vi med to K2’er på Lagbåt-NM på Årungen. Lars og Otto padler i klassen junior herrer. Selma og Lisa padler i senior damer. Begge båter skal padle distansene 200 m, 500 m, 1000 m og 5000 m.

#MKK

4 visninger

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram - Grey Circle
0