top of page

Godt nytt padelår!


Håper dere alle har hatt en fin jul og er klare for et nytt spennende år.


I klubben er det aktivitet året rundt! Det er fellestrening for barn og ungdom (og egentrening for voksne) hver mandag og onsdag i klubben kl. 18.00 - 19.30. I tillegg er det innebandy hver fredag i gymsalen på Melløs skole kl. 18.00 - 20.00. Dette passer for alle som vil. Barn og voksne spiller med og mot hverandre.

I 2019 er planen å øke medlemsmassen med å tilby gratis nybegynnerkurs for barn og familier. Det vil også bli avholdt kurs i havkajakken som Bjørn tar ansvar for. Vi trenger alltid flere medlemmer. Vi har fine fasiliteter og utrolig masse flott utstyr som bare venter på å bli brukt.

Jeg håper på å investere i en ny og dyr løpemølle, bytte ut en gammel Dansprint og bytte ut 5 gamle kanoer med nye. De gamle kanoene vil bli solgt for en billig penge. Dessuten skal den gamle (Einar) padlemaskinen kastes. Dersom noen har plass og vil ha, virker den helt fint, men for å utnytte plassen bedre i treningsrommet må den ut.

Terminlisten for 2019 er klar og jeg prøver å planlegge Vansjø Rundt, men det er ikke lett på grunn av andre stevner og helligdager. Jeg håper på at det blir søndag 26. mai. Hold av datoen! Vi trenger både funksjonærer og utøvere som stiller til start.

Årsmøtet er torsdag 21. mars kl. 18.00 i klubben. Håper at flere av dere kan komme! Alle verv skal være dekket opp før møtet. Si gjerne ifra til meg eller Bjørn Bergenheim, leder i valgkomiteen, dersom det er noen som lurer på hvordan det er å sitte i MKK sitt styre og har litt lyst til å prøve seg på et verv.

Om bare to til tre måneder ses vi på vannet eller så ses vi på klubben i morgen eller til neste uke ;) Jeg prøver å være tilstede på alle fellestreninger dersom noen vil komme innom for en prat.

Padlehilsen fra Lisa


Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page