KAJAKKLUBBENS KANOTUR HØSTEN 2014

September 28, 2014

Helgen 27. og 28. September var det igjen klart for den årlige tradisjonen med kanotur for kajakklubbens medlemmer. Hele 9 stk var med på turen, og overnattet ved Nåløyet i Vansjø.

Sola tittet fram og Vansjø viste seg fra sin beste side med vakre høstfarger. Det ble en god del vind denne helgen noe som gjorde dette til en nokså krevende tur. Spesielt i det vi skulle krysse fjorden mellom Elverhøy og Dillingøya, og da vi skulle padle langs Dillingøya på østsida fikk vi virkelig kjenne at padlemusklene kom til nytte.
 
Dette var altså ikke dagen for ny fartsrekord i kano, men alle padlerne viste god innsats og godt humør, og det føltes godt å komme fram til Nåløyet etter mange timers padling.
 
Vel framme i nåløyet fant vi oss et egnet leirsted, og rigget oss til med telt, tørkesnorer, bålplass og alt som hører til på en tur som denne.
 
Resten av kvelden ble tilbrakt rundt leirbålet. Her ble det grilling og godterispising, kortspill med hodelykt og ikke minst ble kunnskapen satt på prøve da quizboka ble dratt fram.
 
Det ble en stjerneklar og fin kveld i Nåløyet, og det var en sliten gjeng som etterhvert krøp inn i teltene sine. Sikre kilder forteller om snorking fra enkelte telt, men ellers fikk alle en god natts søvn - kanskje spesielt sjefen i klubben som hadde sikra seg feltseng og lavvo for anledningen.
 
Morgenen kom og det ble igjen hygge rundt leirbålet og frokost ble inntatt, før vi gjorde oss klare for å ta fatt på den lange padleveien tilbake til Kajakklubben. Søndagen ble mindre vindfull enn lørdagen, så hjemveien gikk som en lek. Her fikk vi medvind store deler av veien, så et kanoseil hadde vært tingen.
 
Elverhøy ble turens siste stoppested, og her spiste vi lunsj og tok en kaffekopp før vi padlet nedover Mosseelva i rolig og strålende vær.
Det var en fornøyd turgjeng som kom tilbake til Kajakklubben på søndag ettermiddag.
 
Vi gleder oss allerede til kanoturen neste år, og håper dette er en tradisjon som fortsetter lenge!

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgte innlegg

Tid:  Torsdag 21. mars  - kl.18:00                  

Ste...

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I MOSS KAJAKKLUBB - 2019

February 12, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

January 14, 2019

September 16, 2018

August 20, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk med Tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram - Grey Circle
0