Hvordan får jeg båtplass?Kun medlemmer kan tildeles båtplass. Klubben leier med andre ord ikke ut båtplass til dem som trenger lagringsplass eller forøvrig ikke tenker seg at de kommer til å bruke fasilitetene på klubben.

De mest aktive medlemmene (også turpadlere) som trener ofte og som har skjøre båter blir prioritert for tildeling av båtplasser.

Medlemmer med fysisk handikap eller som av andre grunner har problemer med å få båten sin inn og ut på brygga skal spesielt hensyntas ved tildeling av båtplass.

Vi prøver å få til rettferdig tildeling av nye båtplasser basert på ansiennitet i klubben.

Nøl ikke med å ta kontakt om det er forhold vi ikke har lykkes å ta tilstrekkelig hensyn til.

HUSK! Alle skal merke kajakken sin med NAVN.

#MKK

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769