Norgescupstevne Årungen

May 23, 2017

Tradisjonen tro sender jeg litt informasjon om vårens første norgescupstevne i padling som ble avholdt på Årungen i Ås denne helga.

 

Håper det er interessant å få med litt om det. 

 

 

Mossepadlerne Lars Fredrik Holberg (Junior herre), Selma Kristiansen (Junior dame) og Adam Kristiansen (Ungdom Herre) deltok på 200m 500m og langløp under det første norgescupstevne på Årungen i Ås denne helga.

 

Det ble også gjennomført testløp i lagbåt k2 og k4 der padlerne ble da satt samme av landslagstrenerne. Juniorene padlet også k1 1000m som er en ny distanse for de to.


Alle mossepadlerne har byttet klasse før denne sesongen og padler nå i klasser som bærer preg av stort frafall. Å hevde seg i toppen blant norgeseliten er derfor svært tøft. Selma vant B-finalen på flere av sine sprintdistanser. Lars Fredrik og Adam padlet gode løp på alle distanser. Selma og Lars padlet godt på sine 5000 m langløp, men stek vind som bygget seg opp under ettermiddagen søndag, førte til at mange veltet og måtte bryte løpet. Årungen er et lite gjestmildt sted å være når det blåser kraftig fra sør. Det kan begge de to skrive under på. Adam som padlet sitt 3000m langløp på lørdag var heldigere med vindforholdene og padlet et godt. 

 

Hilsen  Vegar Kristiansen 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgte innlegg

Tid:  Torsdag 21. mars  - kl.18:00                  

Ste...

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I MOSS KAJAKKLUBB - 2019

February 12, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

January 14, 2019