Norgescupstevne Årungen


Tradisjonen tro sender jeg litt informasjon om vårens første norgescupstevne i padling som ble avholdt på Årungen i Ås denne helga.

Håper det er interessant å få med litt om det.


Mossepadlerne Lars Fredrik Holberg (Junior herre), Selma Kristiansen (Junior dame) og Adam Kristiansen (Ungdom Herre) deltok på 200m 500m og langløp under det første norgescupstevne på Årungen i Ås denne helga.

Det ble også gjennomført testløp i lagbåt k2 og k4 der padlerne ble da satt samme av landslagstrenerne. Juniorene padlet også k1 1000m som er en ny distanse for de to.

Alle mossepadlerne har byttet klasse før denne sesongen og padler nå i klasser som bærer preg av stort frafall. Å hevde seg i toppen blant norgeseliten er derfor svært tøft. Selma vant B-finalen på flere av sine sprintdistanser. Lars Fredrik og Adam padlet gode løp på alle distanser. Selma og Lars padlet godt på sine 5000 m langløp, men stek vind som bygget seg opp under ettermiddagen søndag, førte til at mange veltet og måtte bryte løpet. Årungen er et lite gjestmildt sted å være når det blåser kraftig fra sør. Det kan begge de to skrive under på. Adam som padlet sitt 3000m langløp på lørdag var heldigere med vindforholdene og padlet et godt.

Hilsen Vegar Kristiansen


Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769