top of page

Portåpneren til den nye båtgarasjen


Håper alle får kommet seg ut i kajakken i sommervarmen!


En eller annen i klubben har tatt med seg portåpneren til den nye båtgarasjen. Ingen får lov til hverken det eller låne havkajakk eller kano. Vi har høysesong på utleie og kurs nå. Selvom det ligger båter i båtgarasjen, kan de være reserverte. Derfor kan ingen låne båter herfra. Dere kan kun låne klubbåter som ligger i porten nærmest hovedinngangen.

Den som har «lånt» portåpneren må levere den tilbake med engang!!! Jobben med å leie ut båter blir ganske håpløs og utføre uten åpneren. Utleie er det klubben lever av. Det er derfor vi kan ha lave medlemskontingenter og slipper salg av doruller og dugnad.

Hvis noen er usikre på hvilke båter dere som medlemmer kan låne, ta kontakt med meg!

Håper dere har forståelse for dette.

Hilsen Lisa

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page