Portåpneren til den nye båtgarasjen


Håper alle får kommet seg ut i kajakken i sommervarmen!


En eller annen i klubben har tatt med seg portåpneren til den nye båtgarasjen. Ingen får lov til hverken det eller låne havkajakk eller kano. Vi har høysesong på utleie og kurs nå. Selvom det ligger båter i båtgarasjen, kan de være reserverte. Derfor kan ingen låne båter herfra. Dere kan kun låne klubbåter som ligger i porten nærmest hovedinngangen.

Den som har «lånt» portåpneren må levere den tilbake med engang!!! Jobben med å leie ut båter blir ganske håpløs og utføre uten åpneren. Utleie er det klubben lever av. Det er derfor vi kan ha lave medlemskontingenter og slipper salg av doruller og dugnad.

Hvis noen er usikre på hvilke båter dere som medlemmer kan låne, ta kontakt med meg!

Håper dere har forståelse for dette.

Hilsen Lisa

#MKK

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk med Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OM OSS

Gjennom medlemskap i Moss Kajakklubb kommer du i godt selskap med glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i underetasjen i Rundhuset i Nesparken med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Ta kontakt med kursansvarlig for spørsmål om kurs.

introkurs19062019
46708_428358888467_3512126_n
thumbnail_DSCF4042
thumbnail_DSCF3577
thumbnail_DSCF3691
thumbnail_DSCF3769